Kapsamlı Geçiş Kontrolü Çözümü

MTL™CLIQ® hibrit sistemimiz sayesinde kuruluşunuzun güvenliğini ve geçiş kontrolünü bir üst seviyeye çıkarın ve kullanıcı deneyiminden ödün vermeden gelişmiş yönetim ve yüksek güvenlikten yararlanın.

MTL™CLIQ®, patentli yüksek güvenlikli mekanik bir platformu kombine eden, CLIQ® teknolojisi tabanlı bir elektromekanik kilitleme sistemidir.

Kuruluşlara anahtarlar, kapılar ve kullanıcılar için geçiş haklarının ve programlarının esnek yönetimini sunar ve kayıp anahtar sorununu çözer.


Mobil Cihazınızla Uzaktan Kumanda

Mobil Cihazınızla Uzaktan Kumanda

CLIQ® sistemi, tesis yöneticilerinin mobil çalışanların geçiş kontrolü haklarını yönetmeleri için basit ve uygun maliyetli bir yöntemdir. Herhangi bir yerdeki mobil bir çalışanın, cep telefonundaki CLIQ® Connect uygulamasını açarak güncellenmiş geçiş izinlerini anında programlanabilir MTL™CLIQ® anahtarlarına aktararak girişlere erişmesini sağlar.


MTL™CLIQ® Sistem Bileşenleri

MTL™CLIQ® Programlanabilir Anahtarlar

MTL™CLIQ® anahtarları pillidir ve esnek giriş haklarıyla ve planlarıyla programlanabilir. Programlanabilir bir anahtarı birden fazla kapı kilidi ve dolap, çatı, geçit, mahzen, pencere ve daha fazlasını açar.

Programlanabilir akıllı anahtar, bir iOS ya da Android cihazdan geçiş haklarını aktarmanızı, programları güncellemenizi ve tetkik yollarını her zaman ve her yerden kablosuz olarak almanıza olanak sağlayan, opsiyonel Bluetooth fonkisyonuna sahiptir.

MTL™CLIQ® anahtarları, MTLTM800 birinci sınıf koruma kilitleme sistemi tabanlıdır. Bu sistem, farklı kilit manipülasyonu şekillerine karşı güçlü bir direnç oluşturmak için koruyucu unsurlar ve geliştirilmiş anahtar kopyalama kontrolü içerir.

Mul-t-lock® Yüksek Güvenlikli Kilitleme Ürünleri

 Aynı sisteme, çok sayıda programlanabilir, güvenli ve sağlam silindirler, asma kilitler ve kilitler entegre edilebilir.

  • Kablo gerektirmez
  • Eenrji kaynağı anahtarın pilidir
  • Mekanik bir ana anahtar sistemiyle karıştırılabilir
  • En yüksek su ve toz direnci standartlarını karşılar
  • Kolay donanım yükseltme

Programlama Cihazları

Mul-T-Lock programlama cihazlarıyla anahtar geçiş yetkilerini transfer edebilir ve tetkik yolunu her zaman ve her yerde takip edin

  • Anahtar sahiplerinin kullanıcı anahtarlarını güncellemesine olanak vermek için tasarlandı
  • Yetki ve zaman profili güncellemeleri
  • Zaman senkronizasyonu
  • Tetkik yolu geri alma olanakları
  • Tekrarlanan yetkilendirmeler (yeniden doğrulama)

© Uzman Anahtar 2024
Bize Ulaşın

    Bize Ulaşın